fredag 12 december 2008

Förrättningen är avslutad och godkänd av alla parter!

Äntligen är tomten avstyckad!

Förrättningen har godkänts av länstyrelsen och kommunens instans. Nu återstår bara bygglovet som är behandlat och beräknas vara klart efter den 16:e om ingen av de berörda har något att invända.

Därefter kan vi beställa huset! Tills dess ska vi bestämma om vi ska köpa entreprenaden eller bara ett stomrest hus samt en del detaljer för badrum och kök.

Nästa vecka ska vi träffa en ny byggare för att få ett alternativ på entreprenaden. Vi ska även ta en sväng till Vedum och skriva på för köket.

Vi ska även få en offert på ett vitvarualternativ. När det gäller vitvaror har vi bestämt oss för en induktionshäll från Husqvarna (QHC7505) eller Elektrolux (EHD68200P) med 4 stora anpassningsbara zoner. Förmodligen köper vi resten från VH eventuellt med undantag för ugn där Husqvarna/Siemens har funktioner som verkar bra och saknas hos Siemens.

4 kommentarer:

Helga sa...

Va kul det börjar hända saker!! Många, många besluta att ta hehe ;-) Ska bli kul att se resultatet sen! hihi

Helen och Andreas sa...

Är förmodligen "samma" häll eftersom electrolux o husqvarna är samma bolag, men vi har husqvarnas o är supernöjda! En fantastisk spis!

Hans sa...

Ja det stämmer, det blir den med bäst pris. På tretti.se skiljer det just nu en tusenlapp till Husqvarnas farvör. Men vi ska se vad vi får för förslag från Elon & Hemma här i stan.

Kristallena sa...

Mycket bra beslut med in induktionshäll. Vi har det för första gången i vårt liv och det är helt fantasiskt. Allt går så snabbt och det är underbart!